HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Rocky Balboa mozifilm letöltés itt!

2010.04.13. 14:01 INGYEN-LETÖLTÉS

Főszereplő színészek: Sylvester Stallone, Burt Young, Talia Shire

A film középpontjában Rocky Balboa, a visszavonult és megözvegyült bokszoló áll, aki egy éttermet vezet Philadelphiában és aki esélyt kap arra, hogy még egyszer utoljára ringbe léphessen egy nála sokkal fiatalabb bokszoló ellen.

Mozipremier: 2007-03-15

Operatőr: Russell Carpenter

Film leírása: Legenda volt. Most békésen éldegél Philadelphiában, egy apró étterem tulajdonosa, és ritkán gondol a régi dicsőségre. Egyedül lakik, a fiával nincs jó viszonyban, a feleségét már évekkel ezelőtt eltemette. De amikor lehetősége nyílik rá, ismét elhatározza, hogy megmutatja a világnak: még mindig képes a lehetetlenre. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) újra kiáll a reflektorfénybe, és kihívja a nehézsúlyú világbajnokot, Mason "The Line" Dixont (Antonio Tarver). Ötven éves elmúlt, magányos és szegény. Van esélye? Természetesen nincs. És ő természetesen mégis megpróbálja, fia segítségével (Milo Ventimiglia) mert megtanulta, hogy a lehetetlen vállalkozások a legszebbek és legizgalmasabbak - és a legveszélyesebbek is.

IMDB értékelés: 7.5

Műfaja: dráma sport (Műfaj)

LETÖLTÉS

Rocky Balboa

A Rocky Balboa dvd film letöltés elindításához kattints ide!

Film trailer:

LETÖLTÉS AZONNAL

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi divx letöltés rocky balboa divx rocky balboa mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr281917558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása