HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A holló dvd film letöltés ingyen A holló The Crow film letöltése ingyen azonnal!

2010.04.19. 20:01 INGYEN-LETÖLTÉS

Szereplő(k): Brandon Lee, Michael Wincott, Ernie Hudson

A holló mozifilm LETÖLTÉS START

LETÖLTÉS AZONNAL

A film értékelése: 7.5

Vágta: Craig McKay

Műfaja: akció krimi fantasy

Eric Dravent és menyasszonyát, Shellyt az Ördög Éjszakáján (azaz október 30-án) egy utcai banda négy tagja (Tin Tin, Mókás, T-Bird és Patkány) meggyilkolja: a lányt megerőszakolják (ő később a kórházban belehal sérüléseibe), barátját pedig lelövik, és kidobják az ablakon.

Ismertető: Minden évben egyszer, az Ördög éjszakáján a Holló kiválaszthat egy lelket az igaztalanul meggyilkoltak közül és visszahozhatja az elmúlásból, hogy befejezhesse küldetését. Idén Eric Draven-re esett a választása. Eric (Brandon Lee) visszatér, hogy bosszút álljon a Top Dollar bandán. Vállán kalauzával, a Hollóval a sötét erők birodalmából kiszakítva fekete angyalként járja a várost, hogy igazságot osszon és saját fegyvereiket ellenük fordítva halált hozzon mindazokra, akik egy fél évvel ezelőtt őt és barátnőjét meggyilkolták. Nemsokára azonban kiderül, hogy csak akkor tekintheti teljesítettnek feladatát, ha nem áll meg a puszta bosszúnál...

A holló

LETÖLTÉS

Kiadó filmstúdió: Crowvision Inc.

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés a holló divx letöltés premier film a holló film letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr141935280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása