HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bővér szálló mozi film ingyen letöltés Bővér szálló divx film letöltés Sorority Boys mozifilm

2010.04.21. 15:47 INGYEN-LETÖLTÉS

A film szereplői: Barry Watson, Michael Rosenbaum, Harland Williams

Original music: Graeme Revell

Belépés a Bővér szálló letöltéshez itt!

Mértéktelen bulizás, csajozás, ivás és egyéb kellemességek: egy fiúkollégium lakói szemében az efféle kicsapongások érdemnek számítanak. Dave, Doofer és Adam is csak akkor repül a koleszból, amikor meggyanúsítják őket, hogy megdézsmálták a közös kasszát. A három ifjú kalandor nem búslakodik sokat, hamar rálelnek a megoldásra, és a tökéletes szállásra. Az egyetlen bibi csak az, hogy az új szoba a harcos feminista, férfigyűlölő leányszálláson található. Nincs más választásuk, át kell változniuk. Jöhetnek a parókák, szoknyák, tűsarkú topánok és a selyembugyik.

Film stílusa: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

Operatőr: Russell Carpenter

Tartalom: Mértéktelen bulizás, nőzés, ivás és egyéb kellemetességek: egy fiúkollégium lakói szemében az efféle kicsapongások nem számítanak bűnnek. Dave, Doofer és Adam csak akkor repül a koleszből, amikor meggyanúsítják őket, hogy megdézsmálták a közös kasszát. A három jó barátnak se pénze, se szállása. Se kedve, hogy hazaköltözzön, vagy akár egy kicsit is eltávolodjon a mindig új kalanddal kecsegtető diákélettől. Aki keres, az talál: a három ifjú kalandor hamar rálel a megoldásra, és vele a tökéletes szállásra. Az egyetlen bibi csak az, hogy az új szoba a harcos feminista, férfigyűlölő leányszálláson található, és hogy bejussanak, nővé kell változniuk. Legalábbis külsőleg. Jöhetnek a parókák, szoknyák, tűsarkú topánok és selyembugyik. Ősi ellenségeik hamar barátnőjükül fogadják a kissé túl gyakran borotválkozó lányokat, ők pedig igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből. Amíg a helyzet ki nem hozza őket… a sodrukból.

Bővér szálló

LETÖLTÉS MOST

Kiadó: Morra, Brezner, Steinberg and Tenenbaum Entertainm

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés letöltés ingyen bővér szálló ingyen letöltés bővér szálló mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr181940156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása