HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A 23-as szám mozifilm letöltés ingyen A 23-as szám dvd film letöltése The Number 23 letöltése ingyen

2010.04.12. 17:33 INGYEN-LETÖLTÉS

Kattints ide, A 23-as szám, The Number 23 divx film és töltsd le most!

Leírás: 23: a latin ábécé 23 alapbetűből áll. Euklidész geometriájának 23 alapszabálya van. A 23 az első olyan kétjegyű prímszám, melynek mindkét számjegye szintén prímszám. 23 másodperc alatt járja a be a testet a vér. A 23 hordozza minden misztikus szám között a legtöbb titkot. Walter Sparrow (Jim Carrey) nem tud ezekről a titkokról. Nem érdeklik a titkok és nem is szereti őket. Ám egy nap olvasni kezd egy könyvet, amelyről egyre inkább az az érzése, hogy ő a főszereplője. Már ez is elég különös, de még furcsább az, hogy mintha a történet szerzője nemcsak a múltját, hanem a jövőjét is pontosan ismerné. Egészen az utolsó fejezetig, amely egy gyilkosság leírása. Walter nyomozni kezd. A könyv a szenvedélyévé válik, egyre messzebb sodródik a valóságtól, családjától és feleségétől (Virginia Madsen). Az élete egyre inkább hasonlítani kezd arra az életre, amelyről a könyvből olvasott. Közeledik az utolsó fejezet.

Film stílusa: dráma misztikus thriller

A 23-as szám

Jim Carrey komoly szerepben? Anyám, borogass! - kiálthat az egyszeri mozinéző. Az ilyesminek mindig oltári nagy bukta a vége, pedig Carrey remek színész.

Kiadó: New Line Cinema

Stáblista: Jim Carrey, Virginia Madsen, Danny Huston

Fényképezte: Russell Carpenter

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Written by: Fernley Phillips

LETÖLTÉS MOST

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés mozifilm letöltés ingyen a 23 as szám divx a 23 as szám mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr351915261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása