HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Reszkessetek betörők dvd film Home Alone divx film letöltése információk!

2010.04.17. 10:42 INGYEN-LETÖLTÉS

Ingyenes Reszkessetek betörők mozifilm letöltés itt!

LETÖLTÉS AZONNAL

LETÖLTÉS ITT

Playtime: 103

Reszkessetek betörők

Film bemutató trailer:

Kevin szülei egy igazi nagy családi karácsonyra készülnek - Párizsban. Az utazás körüli felfordulásban végül csak egyvalamit felejtenek otthon: Kevint. A hatalmas házban magára maradó kisfiú azonban cseppet sem bánkódik. Éppen, amikor már unatkozni kezdene két ügyefogyott betörő mászik be hozzá az ablakon. A srác nem ijed meg tőlük: százféle ravaszsággal és furfanggal úgy elbánik a rablókkal, hogy nemsokára ők is azt kívánják, bár utaztak volna inkább Párizsba.

Főszereplő színészek: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Film ismertető: Amikor Kevin szülei karácsonyi vakációra indultak, egy apróságról megfeledkeztek: Kevinről! Ám a kissrác csöppet sem ijed meg attól, hogy magára marad a családi házban. Sőt, egyenesen élvezi a helyzetet. És a mulatság akkor lesz csak igazán kitunő, amikor két ártatlan betörő téved be hozzá. A rajzfilmeken felcseperedett és nevelődött Kevin ugyanis cseppet sem ijed meg tőlük. Százféle ravaszsággal, ötlettel és csellel úgy elbánik velük, hogy a bűnözők azt kívánják, bár mentek volna inkább ők is külföldre telelni!

Style: vígjáték krimi családi

Fényképezte: Russell Carpenter

Megjelenés dátuma: 1990-11-16

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés film letöltés reszkessetek betörők premier film reszkessetek betörők divx letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr31928839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása