HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gorilla bácsi film letöltés ingyen The Pacifier dvd film ingyen letöltés

2010.04.17. 10:45 INGYEN-LETÖLTÉS

Written by: Thomas Lennon

Hossza: 95

Gorilla bácsi

Főszereplők: Vin Diesel, Lauren Graham, Brittany Snow

A tartalomból: Különleges bevetésre indul Shane Wolf kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek - a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány - mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

Műfaj: családi vígjáték akció

Filmbemutató trailer:

Film megjelenése: 2005-04-28

Az öt gyerek (a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány) körül úgyis egészen más túlélőcsomagra van szüksége: a harcedzett szuperügynök kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel...

Gorilla bácsi mozi film letöltés itt!

LETÖLTÉS AZONNAL

LETÖLTÉS

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd premier film gorilla bácsi letöltés gorilla bácsi ingyen letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr341928845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása