HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Rémálom az Elm utcában premier film letöltés ingyen információk!

2010.04.15. 23:29 INGYEN-LETÖLTÉS

Vágó: Craig McKay

Company: New Line Cinema

Rövid ismertető: Nancy Thompson átlagos középosztálybeli amerikai kamaszlány jól tanul, mindenki szereti. Kellemes mindennapjainak váratlanul rémálmok sorozata vet véget. Amikor közeli barátainak beszámol álmatlan éjszakáiról, a sikolyokról, a hideg verejtékről, kiderül, hogy a többieket is ugyanazok a látomások gyötrik. Aztán egy szép napon Nancy egyik barátnőjét álmában meggyilkolják. A rendőrség az áldozat barátnőjét gyanúsítja. Nancy azonban azt érzi, hogy leomlik a fantáziavilág és a valóság közötti határ, és a képzelete szülte szörnyeteg életre kap, és végez mindegyikükkel. Nancy biztos abban, hogy egyetlen fegyvere van, mégpedig az, hogy ébren marad. Családja annak ellenére azt gondolja, hogy Nancy megháborodott. Nancy tehát keményen ellenáll segítőkész családja minden álomba ringató kísérletének, míg a kimerültség le nem dönti a lábáról. Ekkor kerül sor a mindent eldöntő személyes találkozóra az őt kísértő démoni alakkal.

Műfaj: fantasy horror misztikus

Rémálom az Elm utcában

LETÖLTÉS

Rémálom az Elm utcában mozi film letöltése itt!

LETÖLTÉS AZONNAL

Mozifilm trailer:

Krueger egy élőhalott, különleges ismertetőjegyei közé tartozik égett arca, zöld-piros csíkos pulóvere, barna kalapja és borotvaéles pengékkel felszerelt bőrkesztyűje. A szereplő a rémálmok világában halhatatlan, de ha átkerül a való életbe, akkor természetfeletti erejét elveszíti és sebezhetővé válik.

Operatőr: Russell Carpenter

Cast: Heather Langenkamp, Robert Englund, Johnny Depp

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen letöltés dvd letöltés rémálom az elm utcában letöltés ingyen rémálom az elm utcában letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr901925182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása