HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Holdhercegnő divx film ingyen letöltés Holdhercegnő mozifilm most!

2010.04.09. 12:11 INGYEN-LETÖLTÉS

Film ismertető: A történet főhőse a tizenhárom éves Maria (Dakota Blue Richards), aki édesapja halála után nevelőnőjével, Miss Heliotrope-pal (Juliet Stevenson) él. A kishölgy kénytelen hátrahagyni addigi fényűző életét, hiszen örökségül csupán adósságot, és egy réges-régi könyvet kapott édesapjától. Az örökségül kapott ódon könyv nem mindennapi, hiszen egy titokzatos, ősrégi történetet mesél el, amelyből Maria előtt két család viszálykodása elevenedik meg: a Merryweather és a De Noir családok között folyik a harc a Hold varázsgyöngyeiért. A kislány, ahogy egyre jobban belemélyed a történetbe úgy döbben rá, hogy Holdfölde veszélyben van.

Zene: Samuel Sim

Tetszési index: 6.0

LETÖLTÉS MOST

Belépés a Holdhercegnő, The Secret of Moonacre mozi film letöltéshez itt!

GYORS LETÖLTÉS

Maria, a 13 éves árva édesapja halála után kénytelen különc nagybátyjához költözni, aki egy távoli falvacskában él Angliában. A fiatal lány felfedezi a pusztuló Holdföldét, melyet Mária családjának régi gaztettei sodortak pusztulásba. A makacs kamaszlány lassan ráébred, hogy milyen varázsos hatalommal is rendelkezik. Ő az utolsó Hold Hercegnő, az egyetlen személy, aki a Holdföldét sújtó átkot meg tudja törni. Kénytelen megküzdeni saját gőgjével és a megpróbáltatással, amit a korábbi Hold Hercegnők elvétettek. Ahhoz, hogy az átkot megtörhesse, és ezzel megmentse Holdföldét, a következő holdtöltéig cselekednie kell. Tucatnyi csodás személyiség és fantasztikus állat segítségével, Mária útra kel, hogy békét hozzon erre a varázslatos világra.

Rendező: Gabor Csupo

Holdhercegnő

Cast: Dakota Blue Richards, Juliet Stevenson

Film stílusa: kaland családi fantasy

Szólj hozzá!

Címkék: mozi ingyen letöltés premier film holdhercegnő divx holdhercegnő letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr971906968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása