HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Fel! letöltése Fel! mozifilm letöltése ingyen Up! dvd film letöltés ingyen

2010.04.09. 12:14 INGYEN-LETÖLTÉS

Fel!

LETÖLTÉS ITT

A történet röviden annyi lenne, hogy van ez az öregúr akinek meghal a felesége, ezért útra kel, hogy megvalósítsa az asszony egyik álmát így utólag. Konkrétan azt, hogy a családi ház egy Dél Amerikai vízesés tetejének közelében helyezkedjen el. Mivel egy házat nem olyan könnyű szállítani, így kénytelen felfújni rengeteg lufit, a kandallóhoz erősíteni, és így odarepíteni az épületet. Elsőre nem tudtam, hogy a repdesésből hogy lesz másfél órás film, de egész jól sikerült megoldaniuk. Természetesen a ház a régi dolgokhoz való ragaszkodás, a sok felhalmozódott érzelmi felesleg jelképe lesz villámgyorsan az utazás során.

Műfaja: rajzfilm kaland vígjáték

Kiadó vállalat: Bud Fisher Film Corporation

Stáblista: Edward Asner, Christopher Plummer, Bob Peterson

Vágó: Craig McKay

GYORS LETÖLTÉS

Kattints ide, Fel! divx film és töltsd le most!

Mozifilm bemutató:

Film tartalma: A Fel a 78 éves légballon kereskedő, Carl Fredricksen felemelő története, aki egy nap megvalósítja felesége régi kalandvágyó álmát, és több ezer légballont köt házára, hogy azok elrepítsék őt Dél-Amerika vadregényes tájaira. Nem sokkal a felszállás után azonban felfedezi, hogy egyik legnagyobb rémálma is teljesült, ami veszélyeztetheti gondosan eltervezett kalandját: egy Russell névre hallgató, nyolcéves és végletekig optimista cserkészfiú is a repülő házban ragadt. A furcsa páros kényszerű, közös utazása egy elveszett világba tart, ahol különféle egzotikus, mulatságos és meglepő figurákkal találkoznak, s talán a morcos Carl is kénytelen lesz beismerni, hogy az élet legnagyobb kalandjai az apró, mindennapi dolgokban rejlenek.

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés ingyen ingyen letöltés mozifilm letöltés fel! film fel! letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr951906979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása