HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ananász expressz divx film ingyen letöltés Ananász expressz letöltés Pineapple Express dvd film letöltése ingyen azonnal!

2010.04.24. 13:14 INGYEN-LETÖLTÉS

Szereplők: Seth Rogen, James Franco, Danny R. McBride

Hossza: 111

Company: Columbia Pictures

Kattints ide a Ananász expressz mozifilm letöltéshez!

A történet annyi, hogy Dale szemtanúja lesz egy rendőr által is elkövetett gyilkosságnak. Gyorsan a drogdíleréhez rohan, mert ilyen gonddal nem tudja kihez menjen, viszont a nagy rohanásban elejti a Pinapple Expressből készített dzsóját. Ezzel az a probléma, hogy ilyet csak az ő dílere árul egész Los Angelesben, így gyorsan a nyomukra akadnak a rosszfiúk. A két betépett srác pedig menekülni kezd.

GYORS LETÖLTÉS

Műfaja: vígjáték krimi thriller

Ananász expressz

LETÖLTÉS MOST

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd letöltés ingyen ananász expressz letöltés ananász expressz mozifilm

Pearl Harbor - Égi háború mozi film letöltése ingyen Pearl Harbor dvd film azonnal!

2010.04.23. 19:05 INGYEN-LETÖLTÉS

Playtime: 183

Company: Touchstone Pictures

Rövid ismertető: 1941. december 7. A második világháború fordulópontja, a történelem egyik legvéresebb csatája: a japán légierő megtámadta Amerika csendes-óceáni flottáját. A támadás számtalan áldozattal járt, hatalmas pusztítást vitt végbe: sokáig tartott, míg az amerikai hadsereg kiheverte a csapást, és felkészült a visszavágásra. Ez a film e támadás és csata története, de egyben három fiatal története is. Akik, miközben a történelem a szörnyű, véres események közepébe sodorja őket, a saját életüket élnék - azt sem könnyű. Rafe és Danny a legjobb barátok: gyerekkoruk óta együtt szeretnének pilóták lenni. Mindketten katonák, mindketten Pearl Harborban állomásoznak. És mindketten ugyanazt a lányt szeretik. A japán gépek pedig elindultak Pearl Harbor felé.

Film trailer:

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

A Pearl Harbor nagy film, legalábbis a szó monumentális értelmében: 182 perces alkotás, ami a szerelemtől, a barátságon keresztül, a hazafiasságig minden érzelmet feldolgoz, nagyon sok pénzből készült, lehengerlő reklámkampánnyal futott be a mozikba, tele van látványos képekkel, remek hangeffektekkel, ezernyi statisztával, hősies képekkel: szóval úgy tűnik, ez a film biztosra akar menni, és szeretne minden leendő nézőjének megfelelni.

Pearl Harbor - Égi háború letöltése itt!

Filmszínészek: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale

LETÖLTÉS AZONNAL

Forgatókönyvíró: Randall Wallace

Szólj hozzá!

Címkék: divx dvd letöltés pearl harbor égi háború mozifilm letöltés pearl harbor égi háború ingyen letöltés