HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ananász expressz divx film ingyen letöltés Ananász expressz letöltés Pineapple Express dvd film letöltése ingyen azonnal!

2010.04.24. 13:14 INGYEN-LETÖLTÉS

Szereplők: Seth Rogen, James Franco, Danny R. McBride

Hossza: 111

Company: Columbia Pictures

Kattints ide a Ananász expressz mozifilm letöltéshez!

A történet annyi, hogy Dale szemtanúja lesz egy rendőr által is elkövetett gyilkosságnak. Gyorsan a drogdíleréhez rohan, mert ilyen gonddal nem tudja kihez menjen, viszont a nagy rohanásban elejti a Pinapple Expressből készített dzsóját. Ezzel az a probléma, hogy ilyet csak az ő dílere árul egész Los Angelesben, így gyorsan a nyomukra akadnak a rosszfiúk. A két betépett srác pedig menekülni kezd.

GYORS LETÖLTÉS

Műfaja: vígjáték krimi thriller

Ananász expressz

LETÖLTÉS MOST

Ismertető: Dale-nek elvei vannak: 1. dolgozz minél kevesebbet. 2. szívj minél többet. 3. ne látogasd meg a csajod szüleit. De eljön az a nap, amikor az összes elvét kénytelen felrúgni. A dealere, a hozzá hasonlóan szuperlusta Saul egy fantasztikus, új anyaggal kínálja meg: az Ananász Expresszel, ami ugyan üveges tekintetet és múlhatatlan jókedvet okoz, viszont ennek köszönhetően tanúja lesz egy gyilkosságnak, áldozata egy nyomába eredő kábítószer-kereskedő bandának, és még a barátnője apja is egy puskával üldözi, egyre több őrült, lehetetlen, lövöldözéssel, robbanással, bujkálással és autós száguldozással járó kaland következik. Ő csak heverészni szeret és szívni, de az Ananász Expressz száguld vele.

Zene: Samuel Sim

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd letöltés ingyen ananász expressz letöltés ananász expressz mozifilm

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr291947795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása