HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Már megint bérgyilkos a szomszédom mozifilm letöltés Már megint bérgyilkos a szomszédom dvd film letöltés ingyen információk!

2010.04.19. 19:48 INGYEN-LETÖLTÉS

A film értékelése: 5.0

Szereplők: Bruce Willis, Matthew Perry, Amanda Peet

Már megint bérgyilkos a szomszédom, The Whole Ten Yards film LETÖLTÉS

Rövid ismertető: Jimmy "Tulipán" Tudesky (Bruce Willis), a visszavonult bérgyilkos élvezi a nyugodt hétköznapokat mexikói tengerparti házikójában. Hála egykori szomszédja, Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry) hamisított fogorvosi feljegyzéseinek, Tulipán meghalt a világ számára, de ami a fő, sikerült vele átejteni fő ellensége, Gogolak bandáját. Így aztán az egykori kemény legény átadhatja magát olyan örömöknek, mint a takarítás, a kertészkedés és a konyhaművészetek. Az a baj, hogy felesége, Jill (Amanda Peet) viszont egyáltalán nem lelkesedik férje újonnan felfedezett kedvteléseiért, és visszasírja a régi, jó veszélyes napokat, amikor Jimmyt még legfeljebb a bizonyítékok eltakarítása érdekelte. A csendes hétköznapoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor felbukkan Oz, és lélekszakadva meséli, hogy a Gogolak banda elrabolta a feleségét (Natasha Henstridge). Jimmy hallani sem akar az egészről, ez már nem az ő ügye. Ám Oz nyomában felbukkan a frissen szabadlábra helyezett bandavezér, Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) és a verőlegényei, akik Los Angelestől követték a gyanútlan Ozt. Az öreg Gogolak ugyanis bosszút akar állni Jimmyn, aki kinyírta kedvenc fiát, Yannit.

LETÖLTÉS MOST

Film előzetes trailer:

Film stílusa: vígjáték krimi thriller

Már megint bérgyilkos a szomszédom

Editor: Craig McKay

Egy napon Nicholas "Oz" Oseransky, aki segített Jimmy "Tulipán" Tudeskinek elrejtőzni a törvény erői elől egyszer s mindenkorra, felbukkan a volt bérgyilkos ajtajában. Arra kéri barátját, segítsen neki megmenteni feleségét, Cynthiát, akit Laszlo Gogolak, a magyar maffiózó rabolt el. Laszlo tette része halott fia, Jani megbosszulására irányuló tervének. A teljesen háziasodott Jimmynek azonban nincs ínyére a feszültség, ami egy ilyen akcióval jár, hiszen ő már csak hobbijainak él: etetgeti szeretett tyúkjait és főzöcskézik – mindez azonban egyáltalán nem tetszik feleségének, Jillnek, aki hiányolja a régi szép időket, mikor csak úgy dördültek a lövések. Mikor Laszlo keménylegényei feltűnnek a színen, Jimmy – a jelentkező kényszer hatására – végül beleegyezik a küldetésbe, s Jillel az oldalán Oz segítségére siet.

Operatőr: Russell Carpenter

LETÖLTÉS

Szólj hozzá!

Címkék: dvd letöltés ingyen divx letöltés már megint bérgyilkos a szomszédom ingyen letöltés már megint bérgyilkos a szomszédom

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr331935242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása