HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Freddy vs. Jason mozifilm letöltés ingyen Freddy vs. Jason dvd film ingyen letöltés itt!

2010.04.16. 11:35 INGYEN-LETÖLTÉS

Stáblista: Robert Englund, Ken Kirzinger, Monica Keena

Ingyen Freddy vs. Jason divx film letöltés!

Film besorolása: akció horror thriller

Freddy vs. Jason

GYORS LETÖLTÉS

LETÖLTÉS MOST

A nyolcadik epizódban Freddy a pokolban szenved. Az elm utcaiak elfelejtették őt, ezért nem tud kísérteni az álmaikban. Elküldi ezért Jason Voorheest, a hírhedt sorozatgyilkost, hogy végezzen pár gyerekkel az Elm utcában, így az ott élők neki tulajdonítják majd a gyilkosságokat, ő pedig visszatérhet. Jason azonban nem tudja abbahagyni a vérengzést, Freddynek ezért nem marad áldozata. Krueger szövetségese életére tör, és egy hosszadalmas küzdelem után -melynek során megcsonkítják, összevagdalják, összezúzzák, megmérgezik, leszúrják egymást- Jason a vízbe esik, de mielőtt Freddy megölné a gyerekeket, átszúrja őt. Minden elcsendesedett, egy pár órára. A párás, mocsaras tóból valami mászik ki, ami nemmás, mint Jason Freddy fejével kezében. Ez az egész sorozat végét jelenti, tehát végetért a rémálom és a vérengzés... Mígnem Jason kezében Freddy feje bíztatóan kacsint.

Vágó: Craig McKay

Hossza: 97

Film ismertető: A Rémálom az Elm utcában szörnyetege, Freddy Krueger pokolra jutott, egyetlen esélye az életben maradásra, ha félnek tőle az emberek. Ők azonban már megfeledkeztek róla. Freddynek ördögi ötlete támad, a hokimaszkos gyilkost, Jason Voorheest, a Péntek 13. elpusztíthatatlan gyilkológépét küldi Springwoodba, így mindenki azt hiszi, hogy a sátáni Freddy tért vissza. Csakhogy Jason túlságosan is belejön az öldöklésbe, és ez már rontja a pengeujjú Freddy hírnevét. Freddy elindul, hogy megállítsa Jasont.

IMDB értékelés: 5.8

Szólj hozzá!

Címkék: film divx mozifilm letöltés freddy vs. jason film letöltés freddy vs. jason ingyen letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr241926427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása