HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kill Bill 1. film letöltése Kill Bill: Volume 1 divx film ingyen letöltés azonnal!

2010.04.22. 20:23 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS ITT

Szereplő(k): Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox

Fényképezte: Russell Carpenter

LETÖLTÉS AZONNAL

Stílusa: akció krimi thriller

Leírás: A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol, de a Menyasszony nem tudja, miért történik ez a szörnyűség. Utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A Menyasszony nem hal bele a fejlövésbe, hanem kómába esik. Öt év öntudatlanság után magához tér, és úgy dönt, véres bosszút áll a csapat tagjain. Meg akar ölni mindenkit, és úgy tervezi, a sort egykori kolléganőivel kezdi, akik szétszóródva a világ minden táján, mit sem sejtenek arról, hogy valaki vadászik rájuk. A vadászat sikerét hullahegyek jelzik. A Menyasszony Billt, a kiváló kardforgatót hagyja utolsónak...

Beatrix Kiddo, azaz Fekete Mamba, egy bérgyilkososztag tagja volt. Miután megtudja, hogy gyermeket vár, úgy dönt visszavonul. Egy csendes kisvárosban készül letelepedni. Azonban mikor esküvője főpróbáját tartják, megjelenik Bill és régi társai, hogy véget vessenek a Menyasszony és a násznép életének. Beatrix súlyosan megsérül, de még van ereje, hogy Bill tudtára adja, az ő gyermekét várja. Beatrix csodával határos módon túléli az öldöklést. Négy évi kóma után egy kórházban tér magához. A történtek után bosszúra készül. Nem csak férjét veszítette el, de gyermekét is elvették tőle, így mindent megtesz, hogy végezzen ellenségeivel.

Kill Bill 1.

Belépés a Kill Bill 1., Kill Bill: Volume 1 dvd film letöltéshez itt!

Filmelőzetes:

Vágó: Craig McKay

Szólj hozzá!

Címkék: divx letöltés mozifilm letöltés premier film kill bill 1. mozifilm kill bill 1. dvd letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr391943531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása