HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mad Max film letöltése információk!

2010.04.20. 17:24 INGYEN-LETÖLTÉS

Rendező: George Miller

Forgatókönyvíró: George Miller

Belépés a Mad Max letöltéséhez itt!

Cast: Mel Gibson, Joanne Samuelm, Hugh Keays-Byrne

LETÖLTÉS MOST

Tartalom: A közeli jövőben, röviddel az apokalipszis után az utolsó háború kevés túlélője között egyre kevesebben vannak azok, akik még mindig szeretnék fenntartani a rendet és egyre többen azok, akiknek életformájává vált a gyilkosság és az erőszak. Max Rockatansky egyike az utolsó motoros járőröknek, aki túl sok erőszakot és vért látott már, aki kezd belefáradni abba, hogy naponta kell eltemetniük újabb kollégákat, akikkel a magukat törvényen kívülre helyező vad bandák mészároltak le. Max belefáradt az egészbe és szeretné abbahagyni ezt a szélmalomharcot - legszívesebben visszavonulna és családjával töltené az időt. Főnöke rábeszéli, hogy mielőtt végleges döntést hoz, pihenjen néhány hetet feleségével és gyermekével. Ez a vakáció azonban végleg megváltoztatja Max életét. Az egyik motoros banda - bosszúból egyik társuk halála miatt - meggyilkolja Max családját. Ez az utolsó csepp a pohárban. Max-et már csak a bosszú hajtja: utcai összecsapásokra átalakított, felturbózott járgányával elindul, hogy egyenként vegyen elégtételt minden bandatagon felesége és gyermeke haláláért… A ma már klasszikus sci-fi akciófilm indította el Mel Gibson karrierjét. A látványos, folyamatos autós-motoros akciójelenetek többsége ma is a legjobbnak számít, amit valaha filmen láthattunk!

LETÖLTÉS ITT

A Mad Max egy 1979-ben készült ausztrál disztopikus akciófilm, amit George Miller rendezett, valamint Miller és Byron Kennedy írt. A főszerepet az akkor még kevéssé ismert Mel Gibson játszotta, nemzetközi forgalmazásba pedig 1980-ban került a film. A western-elemekkel dúsított cselekmény egy olyan történetet mesél el, amiben nagy szerepe van a bosszúnak, a törvény erejének és megszegésének, valamint Mad Max hadjáratának. A produkció nagy siker volt hazájában, így lehetőséget adott Ausztrál Új Hullám-filmstílus széles kiterjedéséhez, nemzetközileg is. A film azért is volt különleges, mert ez volt az első ausztrál mozi, amit szélesvásznú anamorfikus lencsével forgattak le.

Mad Max

Hossza: 93

Film besorolása: akció kaland sci-fi

Szólj hozzá!

Címkék: divx premier film mad max dvd letöltés mad max letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr881937553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása