HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Féktelenül dvd film letöltés ingyen Speed letöltése

2010.04.20. 17:22 INGYEN-LETÖLTÉS

Kiadó vállalat: Twentieth Century-Fox Film Corporation

Műfaja: akció thriller (Műfaj)

Tartalom: Jack Traven, a Los Angeles-i rendőrség különleges terroristaellenes csoportjánál szolgál. Bátorsága és az "ellenfél" gondolkodásának kitűnő ismerete tették első osztályú zsaruvá és e tulajdonságai - no meg egy jó adag szerencse - eddig kisegítették a legforróbb helyzetekből is. A történet elején éppen egy toronyházhoz riasztják, ahol egy terrorista bombát helyezett el a liftre: a liftben rekedt polgárok élete függ attól, hogy Traven úrrá lesz-e a helyzeten. Az izgalom a tetőfokára hág, és csak egy hajszálon múlik, hogy nem történik tragédia. Pihenni azonban nem lesz sok ideje hősünknek, hiszen - miután ugyanaz a terrorista a szeme láttára repít a levegőbe egy zsúfolásig teli buszt - rémisztő információhoz jut: az egyik távolsági buszon szintén halálos bomba ketyeg, ami azonnal robban, amint a sofőr 50 mérföld alá csökkenti a sebességet. Már Traven első feladata sem egyszerű: utol kell érni a buszt és valamilyen módon értesíteni kell a sofőrt a bajról. Aztán már "csak" fel kell jutni a járműre és hatástalanítani a bombát - mindezt lassítás nélkül. A nagyváros sziluettje már tisztán látszódik és a rádió szerint átjárhatatlan a csúcsforgalom…

Zeneszerző: Graeme Revell

A Féktelenül (Speed) egy 1994-ben készült amerikai akciófilm. A filmet Jan de Bont rendezte, és a főszerepben Keanu Reeves, Dennis Hopper és Sandra Bullock láthatóak.

Belépés a Féktelenül premier film letöltéséhez itt!

LETÖLTÉS MOST

Filmszínészek: Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock

GYORS LETÖLTÉS

Playtime: 116

Mozifilm előzetes trailer:

Féktelenül

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm ingyen letöltés dvd letöltés féktelenül letöltés ingyen féktelenül mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr561937547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása