HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A kaptár mozifilm letöltése A kaptár dvd film letöltése ingyen Resident Evil premier film letöltés ingyen itt!

2010.04.16. 11:32 INGYEN-LETÖLTÉS

Tartalom: Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, egy óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, ahol halálos vírus üti fel a fejét. Válaszlépésként a Vörös Királynő - azaz a Kaptárt irányító óriási szuperkomputer - szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli. Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust, a team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában igazán nem is halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak.

GYORS LETÖLTÉS

A kaptár mozi film letöltési linkhez kattints ide!

A kaptár

Szereplők: Milla Jovovich, Ryan McCluskey, Oscar Pearce, Anna Bolt, Heike Makatsch

Forgatókönyvíró: Paul W.S. Anderson

LETÖLTÉS ITT

Vágta: Craig McKay

Film trailer:

Style: akció thriller (Műfaj)

A film értékelése: 6.3

Ellenségből pedig akad bőven és nem is csak egy fajtából. Történik ugyanis, hogy a Kaptárban, abban a jövőbeli óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, amelyet az Umbrella Corporation, egy génsebészettel foglalkozó, személytelen nagyvállalat irányít, halálos vírus üti fel a fejét. A szupertitkos üzemben válaszlépésként a Vörös Királynő - azaz a Kaptárt irányító és felügyelő óriási szuper-komputer - szigorú zárlatot rendel el, ami az összes bent rekedt dolgozó halálát is jelenti. Egy elit kommandó feladata, hogy a Kaptárba behatolva kiiktassák a Vörös Királynőt és izolálják a vírust. Az Alice (Milla Jovovich) és Rain (Michelle Rodriguez) vezette egység azonban hamarosan rájön, hogy a dolgozók valójában nem is halottak. Vagyis halottak, de mégis mozognak, sőt, feléjük mozognak és egyáltalán nem jó szándékkal! A helyzetet némileg bonyolítja az is, hogy egyedül a Vörös Királynő segíthet rajtuk. Csupán három óra áll Alice és csapata rendelkezésére, hogy teljesítsék küldetésüket, még mielőtt a vírus elszabadulna, és az egész Földet fenyegetné.

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm divx letöltés mozifilm letöltés a kaptár premier film a kaptár letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr671926419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása