HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Alvin és a mókusok letöltés Alvin and the Chipmunks premier film letöltés ingyen a blogon!

2010.04.15. 23:34 INGYEN-LETÖLTÉS

A film értékelése: 5.6

Megjelent: 2007-12-20

A film teaser előzetese A Simpson család – A film előtt debütált 2007. július 27-én, a Horton trailerével egyetemben. Ebben a rövid részletben a mókusok a Lipps Inc. „Funkytown” című számát éneklik.

GYORS LETÖLTÉS

Film trailer:

Alvin és a mókusok

Alvin és a mókusok, Alvin and the Chipmunks mozi film letöltés indítása most!

Cast: Jason Lee (David Seville) Justin Long (Alvin hangja) Matthew Gray Gubler (Simon hangja) Jesse McCartney (Theodore hangja)

Rövid ismertető: Mire van szüksége egy zenésznek, ha éppen nincs pénze, nincs ihlete és nincs kedve semmihez? A válasz mostantól egyértelmű: három kismókusra, akik rátalálnak a muzsikus elhanyagolt, rendetlen otthonára, beköltöznek hozzá, és mindent azonnal átalakítanak maguk közül. Dave (Jason Lee) először tiltakozik. Aztán belenyugszik. Végül nagyon örül nekik: a szégyellős Theodore, a zseniális Simon és az ügybuzgó Alvin ugyanis nemcsak mókás mókusnak bizonyul, hanem az évszázad zenei sikercsapatának is. Dave ettől kezdve az impresszáriójuk és a pótpapájuk? szeretne lenni. Csakhogy új haverjai hamar rájönnek, a sztárok izgalmasabban élhetnek, ha nincsen pótpapájuk. Fellázadnak Dave ellen, és nekivágnak a nagyvilágnak.

Stílusa: családi mese vígjáték

LETÖLTÉS MOST

Kiadó vállalat: Fox 2000 Pictures

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés film letöltés mozifilm letöltés alvin és a mókusok dvd alvin és a mókusok divx

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr631925197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása