HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Füstölgő Ászok divx film letöltés Smokin' Aces film letöltése ingyen információk!

2010.04.13. 13:59 INGYEN-LETÖLTÉS

GYORS LETÖLTÉS

LETÖLTÉS

Stílus: akció krimi dráma

Tartalom: Íme, ez itt a nevadai Lake Tahoe, ahol mindenki ki akarja füstölni az Ászokat. A bűvész Buddy "Ászok" Izrael, aki maga a megtestesült linkség, a hamiskártyások, szerencsejátékosok, gyilkosok és gengszterek világában nőtt fel. 21 évesen már a főbűnözőkkel cimborált, az MGM nagytermében ő volt a teltházas műsorok fő attrakciója. Miután a vegasi maffia nem hivatalos kabalája lett, elkezdett hinni a saját sajtójának, és fejébe szállt az ajnározás. Úgy döntött, hogy a showbizniszben szerzett hírnevét a bűn világában váltja nem is olyan apró pénzre. A saját maffiafőnöke akar lenni, hiszen a filmek szerint ez olyan könnyen megy. Ászok végül annyit ér el, hogy összeakasztja a bajuszt azzal a szervezettel, amely befogadta őt, és halálos ellenségévé teszi Primo Sparazzát, a maffiavezért. Az egymillió dolláros vérdíjról szóló pletyka futótűzként terjed az utcán, és degenerált pszichopaták és bérgyilkosok válogatott bandája indul el levadászni Ászokat. Eközben a vádalkut kötő piti bűnözőt az FBI a védelme alá helyezi.

Hamiskártyások, szerencsejátékosok és gengszterek között nőtt föl Buddy Israel, akit mindenki csak "Ász" néven ismer. Huszonegy évesen már ismert alakja volt Las Vegasnak, keresztapákkal cimborált és ő volt a kaszinók fő attrakciója. A dicsőség azonban a fejébe szállt és úgy döntött, hogy a saját lábára áll: a show-bizniszben szerzett hírnevét a bűn világában kamatoztatja. Lépésével sikerül halálos ellenségévé tennie Primo Sparazza maffiafőnököt.

Filmrendező: Joe Carnahan

Füstölgő Ászok

Operatőr: Russell Carpenter

Film pontszáma: 6.6

Füstölgő Ászok mozifilm letöltés inditása!

Szereplő(k): Ryan Reynolds, Ray Liotta, Joseph Ruskin

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm divx letöltés mozifilm letöltés füstölgő ászok letöltés ingyen füstölgő ászok dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr321917548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása