HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kalifornia királya premier film letöltése King of California mozifilm letöltése ingyen

2010.04.10. 20:20 INGYEN-LETÖLTÉS

Rövid film bemutató: Tizenhat évesen Mirandának (Evan Rachel Wood) már bőven kijutott minden jóból. Az anyja elhagyta, majd kimaradt az iskolából, és azóta maga gondoskodik a betevőről: egy McDonald’s étteremben dolgozik. Charlie, az apja (Michael Douglas) egy elmegyógyintézet lakója. Mikor apját végül kiengedik, a helyzet csak fokozódik. Charlie ugyanis meg van róla győződve hogy környékükön kell Juan Florismarte Garces atya rég elásott kincsét keresnie. Szüksége van lányára, aki bár vonakodik, segíteni szeretne apjának.

Written by: Mike Cahill

A történet annyi, hogy van Miranda (Evan Rachel Wood), aki 16 éves és egyedül él, mert az anyja az apjára hagyta, viszont ez utóbbi pedig nem teljesen 100-as, így elmegyógyintézetbe került. Szóval éldegél ez a szép fiatal kiskorú lány (csak a filmben, a színésznő már 20 amúgy), van munkája, meg kocsija, mikor egy szép napon kiengedik az apját, akit Michael Douglas alakít (Oscar díjat emlegetnek érte, de nem hinném). Nem telik el sok idő, és újra mutatkoznak az elmebaj jelei a férfin... és ez nem egy thrillert vezet fel! Van még fordulat, de igazából nem akarom elárulni, mert 30 percen át vezették fel, nem is akárhogy (bár még a film posztere is utal rá, damn).

 

LETÖLTÉS MOST

 

Színészek: Evan_Rachel Wood, Michael Douglas

Kalifornia királya

Operatőr: Russell Carpenter

Film előzetes trailer:

 

Kalifornia királya, King of California divx film letöltés inditása!

Stílusa: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

 

GYORS LETÖLTÉS

 

Játékidő: 93

Szólj hozzá!

Címkék: divx letöltés ingyen premier film kalifornia királya mozifilm kalifornia királya ingyen letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr521907312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása