HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csillagpor mozifilm letöltés ingyen a blogon!

2010.04.10. 08:18 INGYEN-LETÖLTÉS

Vágta: Craig McKay

Film tartalma: Hősünk, Tristan Thorn el akarja nyerni a gyönyörűséges Victoria szívét, ezért útra kel egy varázslatos, mitikus világba, mert megígérte választottjának, hogy elhozza neki a hullócsillagot, mely a bűvös birodalomban ért földet... Ám mielőtt folytatnánk, tisztáznunk kell valamit. Amikor egy hullócsillag földet ér, emberi formát ölt - és esetünkben Yvaine a neve. Útja során Tristan találkozik Lamiával, a gonosz boszorkánnyal, aki szintén a hullócsillagot keresi, hogy nővéreivel kivághassák a szívét, nem másért, mint hogy megegyék, és ezáltal visszanyerjék szépségüket és fiatalságukat. Lamia gonosz karmai elől menekülve Yvaine és Tristan a karizmatikus Shakespeare kapitány fogságába esnek.

Csillagpor

Operatőr: Russell Carpenter

 

LETÖLTÉS

 

 

LETÖLTÉS MOST

 

Style: kaland romantikus fantasy

Company: Paramount Pictures

A Csillagpor (Stardust) 2007-es amerikai fantasy Matthew Vaugh rendezésében. A film alapjául Neil Gaiman azonos című regénye szolgált, amelyet Charless Vess illusztrált, és amelyet eredetileg a DC Comics jelentetett meg. A szereplők között van Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Claire Danes és Peter O’Toole is.

Filmszínészek: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Charlie Cox

Kattints ide, Csillagpor film és töltsd le most!

Szólj hozzá!

Címkék: dvd mozifilm mozifilm letöltés csillagpor premier film csillagpor mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr911907310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása