HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A hihetetlen Hulk mozifilm ingyen letöltés A hihetetlen Hulk letöltése ingyen most!

2010.04.10. 14:14 INGYEN-LETÖLTÉS

A hihetetlen Hulk (The Incredible Hulk) egy 2008-as amerikai szuperhős-film a Marvel Comics Hulk-képregényei alapján, melynek bemutatója számos országban egyazon időben, a 2008. június 12-i hétvégén volt, így Magyarországon és Észak-Amerikában is. Bruce Banner szerepében Edward Norton látható, Liv Tyler játssza Betty Rosst, apját, Ross tábornokot pedig William Hurt. Tim Roth alakítja Emil Blonskyt, akiből a képregényben a Förtelemnek nevezett gonosztevő válik. A történet szerint Banner Ross tábornok elől menekül, miközben igyekszik megtalálni a gyógyírt tomboló alteregójára. Mikor a Ross segítségére érkező Blonsky maga vállalkozik rá, hogy Banner gamma sugarait testébe juttassák, s ezáltal méltó ellenfele legyen a Hulknak, a katona egy még fenyegetőbb szörnyeteggé mutálódik. Legyőzéséhez Bannernek felül kell kerekednie belső démonán.

Trailer:

 

Tartalom: Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot. Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit szeretett, miközben menekül az őt üldöző "Villám" Ross tábornok és a hadigépezet elől, akik azért üldözik, hogy elkapják, és erejét brutálisan kihasználják. Emellett azonban feltűnik a színen egy új, szörnyű ellenfél, a Förtelem, akinek pusztító ereje még Hulkét is felülmúlja. Hősünknek tehát döntenie kell: vagy elfogadja a tudós békés életét, vagy felfedezi a hőst abban a lényben, aki benne lakozik.

Stílusa: akció fantasy sci-fi

Ingyenes A hihetetlen Hulk, The Incredible Hulk premier film letöltés itt!

 

GYORS LETÖLTÉS

 

LETÖLTÉS ITT

A hihetetlen Hulk

A film szereplői: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth

Vágta: Craig McKay

Zeneszerző: Graeme Revell

Író: Zak Penn

Szólj hozzá!

Címkék: film letöltés dvd letöltés divx letöltés a hihetetlen hulk mozi a hihetetlen hulk ingyen letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr571907302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása