HTML

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

INGYEN DIVX LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

1408 mozifilm letöltés 1408 letöltés ingyen 1408 dvd film ingyen letöltés azonnal!

2010.04.10. 17:21 INGYEN-LETÖLTÉS

Film előzetes trailer:

 

Kattints ide a 1408, 1408 premier film letöltéséhez!

Stílus: horror thriller (Műfaj)

LETÖLTÉS MOST

1408

Az 1408 egy 2007-es amerikai horror/thriller Stephen King azonos című novellája alapján, amely a Minden haláli című novelláskötetében található. A filmet a svéd Mikael Håfström rendezte, főszereplői pedig John Cusack és Samuel L. Jackson. A bemutatójára 2007 júniusában került sor az Egyesült Államokban, míg Magyarországon november 8-án került a mozikba.

Kiadva: 2007-11-08

A tartalomból: Mike Enslin híres bestseller író, aki paranormális jelenségekről írt könyveivel futott be. Legutóbbi könyvét is hatalmas siker övezi, de az író tudomást se vesz róla, az életét egy fájdalmas családi tragédia árnyékolja be. Képtelen feldolgozni kislánya halálát, a munkájába menekül. Azon dolgozik, hogy bebizonyítsa, a természetfeletti jelenségek mögött mindig szándékos, megszervezett átverés áll. Kutatásai a New York-i Dolphin Hotelbe vezetik, ahol az a véresen legendás 1408-as számú szoba található, amelyben állítólag szellemek gyilkolnak. Enslin kész bebizonyítani, hogy ez is csak egy blöff, és kibérli a szobát annak ellenére, hogy a szálloda igazgatója nyomatékosan megpróbálja lebeszélni tervéről. Az író elfoglalja a szobát, és a saját szemével fog megbizonyosodni arról, hogy szó sincsen előre kitervelt átverésről - a hírhedt 1408-as szoba borzalmait nem a képzelet szülte.

Írta: Matt Greenberg

Főszereplők: John Cusack, Mary McCormack, Jasmine Jessica Anthony, Samuel_L. Jackson

 

LETÖLTÉS AZONNAL

 

Original music: Graeme Revell

Szólj hozzá!

Címkék: dvd film letöltés premier film 1408 letöltés ingyen 1408 dvd letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-divx-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr551907318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása